
Υλικά:
1 ρεπάνι μεγάλο
2 χοντρά καρότα
1 ματσάκι ξινόχορτο
1 ματσάκι ρόκα
Παρθένο ελαιόλαδο
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη ρεπανάκι και καρότα και χοντροκόβουμε το ξινόχορτο και την ρόκα. Ρίχνουμε το λάδι μας και το λεμονάκι μας.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.