Σαλάτα με λαχανικά, σολομό και μαύρο ρύζι, της Ελένης

Σαλάτα με λαχανικά, σολομό και μαύρο ρύζι, της Ελένης

Ετοιμάστε μια εξαιρετική σαλάτα με λαχανικά, σολομό και μαύρο ρύζι. Θα τους αφήσετε όλους άφωνους με τις μαγειρικές σας ικανότητες. Την συνταγή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη

Υλικά:

1 πακέτο μαύρο ρύζι
2 πράσινες πιπεριές
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
Αλάτι – πιπέρι
Λεμόνι
4 φέτες σολομό
(γίνεται και με κονσέρβα τόνου 2 τεμάχια)

Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι με λίγο αλάτι μέχρι να μαλακώσει καλά (περίπου 45 λεπτά) και να φανεί το λευκό μέρος εσωτερικά. Στραγγίζουμε και τοποθετούμε σε σαλατιέρα.
Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά μας ελαφρά και σβήνουμε με λεμόνι.
Ψήνουμε το ψάρι μας στο γκριλλ και πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας στην σαλατιέρα. Προσθέτουμε λεμόνι κατά προτίμηση. Τρώγεται κρύα και ζεστή.
Καλή όρεξη!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment