Καζούν – Κρεόλ (Καρύκευμα)

Last modified date

Καζούν – Κρεόλ (Καρύκευμα)

Φτιάξτε μόνοι σας Καζούν-Κρεόλ. Ένα εξαιρετικό καρύκευμα για κρεατικά αλλά και λαχανικά.

Υλικά:

1/4 κούπας αλάτι
3 κουταλιές σκόρδο ξηρό σε σκόνη (αυτό που αγοράζουμε σε βαζάκι)
3 κουταλιές μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά πάπρικα
1-2 πρέζες πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση:

Τα αναμειγνύουμε όλα μέσα σε βαζάκι που να κλείνει καλά και ανακατεύουμε πάντα πριν την χρήση. Ταιριάζει τόσο σε κρεατικά όσο και σε λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment