Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Last modified date

Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δείτε το κολπάκι και απλά… εφαρμόστε το!

Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Κάθε Μεγάλη Πέμπτη -και ενώ γίνεται χαμός από τις Πασχαλιάτικες προετοιμασίες- έχουμε να βάψουμε τα Πασχαλινά αυγά και είναι πραγματικά μια ευχάριστη απασχόληση για εμάς και τα παιδιά μας. Πολλές φορές όμως σπάνε πολλά αυγά κατά τον βρασμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τα βάψουμε αλλά ούτε και να τα καταναλώσουμε άμεσα λόγω της νηστείας.
Λοιπόν να η λύση!
Βάζουμε τα αυγά μας προσεκτικά σε μια φόρμα για μικρά μάφινς. Ψήνουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς για μισή ώρα ίσως λίγο περισσότερο αν τα αυγά μας είναι μεγάλα. Τα αυγά μας είναι έτοιμα για να τα βάψουμε κι εμείς έχουμε αξιοποιήσει τον χρόνο του ψησίματός τους κάνοντας κάποια άλλη δουλειά!

2 Σχόλια

  1. Aν κάνω αυγά βρασμένα στο φούρνο, αλλά τα βάλω σε ταψί στρωμένο με αντικολητικό χαρτί θα είναι εντάξη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment