Για να μην λασπώνει το γιουβέτσι, του Νίκου

Last modified date

Για να μην λασπώνει το γιουβέτσι, του Νίκου

Ο Νίκος από Χορτιάτη μας έστειλε ένα πολύ χρήσιμο κολπάκι, με το οποίο πετυχαίνουμε να μην λασπώνει το γιουβέτσι μας. Ρίξτε του μια ματιά

Για να μην λασπώνει το γιουβέτσι, σε ένα σαγανάκι ρίχνουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το κριθαράκι πριν το ρίξουμε μέσα στην σάλτσα. Έτσι θα είναι πάντα σπυρωτό ακόμη και την άλλη μέρα.

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Νίκος από Χορτιάτη, και τον ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment