Πετυχημένο αυγολέμονο

Πετυχημένο αυγολέμονο

Για να μη μας «κόψει» το αυγολέμονο διαλύουμε στο λεμόνι 2 κουταλάκια κορν φλάουραλεύρι αν δεν έχουμε). Αν δεν θέλουμε να το κάνουμε έτσι, τότε θα πρέπει να ανακατεύουμε πολύ γρήγορα το αυγολέμονο όταν ρίχνουμε μέσα του το ζωμό του φαγητού, αλλά και να το ρίξουμε αργά αργά πάλι στην κατσαρόλα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment