Σταφύλι γλυκό, τραγανό και σφικτό

Last modified date

Σταφύλι

Σταφύλι γλυκό, τραγανό και σφικτό

Ένα κολπάκι για να γίνει το γλυκό κουταλιού σταφύλι, τραγανό και σφικτό. Μας το έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα και την ευχαριστούμε πολύ

Για να είναι το σταφύλι γλυκό τραγανό και σφικτό, πριν το ψήσουμε το αφήνουμε σε ένα μπολ με λίγο χυμό λεμονιού για 2 – 3 ώρες, ανακατεύοντας το περιοδικά.
Για να δείτε την συνταγή για σταφύλι γλυκό, κάντε κλικ εδώ!

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment