Αυγά σε λιωμένο κατσικίσιο τυρί, του Σάκη

Last modified date

Αυγά σε λιωμένο κατσικίσιο τυρί, του Σάκη

Υλικά:

Μισό κιλό κατσικίσιο τυρί
6 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Τρίβουμε το τυρί με το χέρι μέχρι να γίνει μικρά κομμάτια. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο. Προσθέτουμε το τυρί κι ανακατεύουμε. Το τυρί θα διαλυθεί και θα γίνει μια άσπρη σούπα. Σπάμε μέσα τα αυγά και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Τα σκεπάζουμε μ’ ένα καπάκι και σε δύο λεπτά είναι έτοιμα.

Την συνταγή αυτή μας έδωσε ο Σάκης Πανταζόπουλος, και τον ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment