Λαχανοκεφτέδες, της Αναστασίας

Last modified date

Λαχανοκεφτέδες, της Αναστασίας

Πρόκειται για ένα πολύ γευστικό, γρήγορο στην παρασκευή και νηστίσιμο ορεκτικό. Την συνταγή για τους λαχανοκεφτέδες μας έστειλε η Αναστασία από το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Απόγειο» στον Αρναδο της Τήνου

Υλικά:

1 μικρό λάχανο
2 μεγάλα καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
Λίγο άνηθο
Φαρίνα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεματάμε ένα μικρό λάχανο και το ψιλοκόβουμε. Τρίβουμε δυο μεγάλα καρότα στον τρίφτη, ένα μεγάλο κρεμμύδι στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε λίγο άνηθο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Όλα τα υλικά τα βάζουμε σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε φαρίνα και ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Βάζουμε σ’ ένα τηγάνι καλαμποκέλαιο και μόλις ζεσταθεί το λάδι μ’ ένα μεγάλο κουτάλι παίρνουμε από το μίγμα και τηγανίζουμε.

και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment