1/2 κιλό φασόλια γίγαντες
2 καρότα
2 κρεμμύδια
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 πιπεριά πράσινη
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Βράζουμε τα φασόλια σε νερό σκέτα μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, την πιπεριά κομμένη σε τέταρτα ροδέλας, το σκόρδο κομμένο, το αλάτι, το πιπέρι και τρία ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα φροντίζοντας να μην πήξει (προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί). Σε ένα ταψί ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα και τους γίγαντες σουρωμένους και τα βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα τους.