Κολοκυθοκεφτέδες

Φτιάξτε τους κολοκυθοκεφτέδες, ακολουθώντας την συνταγή που σας προτείνουμε, και προσφέρετέ τους είτε σαν κυρίως πιάτο είτε σαν ορεκτικό. Θα καταπλήξετε τα πλήθη!

Γράφει: Matia Gr
Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά:

5-6 κολοκυθάκια
8 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι δυόσμο
1 ματσάκι άνηθο
1/2 κιλό αλεύρι
3 αυγά
1/4 κιλού μαλακή φέτα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη, τα αλατίζουμε καλά και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα κρεμμυδάκια μας και σε ένα μπωλ ενώνουμε όλα τα υλικά μας καλά, αλατίζουμε αν χρειάζεται λίγο ακόμη (προσεχτικά γιατί η φέτα είναι αλμυρή), πιπερώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα