Συνταγές του απατεώνα

Είστε φοιτητής; Εργένης; Νοικοκυρά σε απόγνωση; Εργαζόμενη γυναίκα; Θέλετε απλά κάτι γρήγορο, εύκολο και απλό; Οι συνταγές του απατεώνα είναι για εσάς! Εύκολες συνταγές με λίγα υλικά που γίνονται γρήγορα κι απλά. Και το κυριότερο; Πεντανόστιμες!

Κρουασάν μπανάνα σοκολάτα του απατεώνα

Πολλά πράγματα δεν θέλουν κόπο... θέλουν τρόπο. Έτσι και αυτή η λαχταριστή συνταγή του Απατεώνα! Δοκιμάστε την και σε λιγότερη…

10 Ιουνίου 2019

Πιτσάκια χαβάιαν του απατεώνα

Πιτσάκια αλμυρά που έχουν και ανανά! Είναι πεντανόστιμα και γίνονται στο πι και φι. Ετοιμάστε τα και απολαύστε τα είτε…

9 Απριλίου 2019

Σορμπέ με φρούτα του δάσους (2 υλικά) του απατεώνα

Μια συνταγή για σορμπέ με φρούτα του δάσους που από "απατεώνα" της μαγειρικής θα σας μετατρέψει σε σεφ απαιτήσεων! Δοκιμάστε…

13 Ιουνίου 2017

Κόκκινα φασόλια με τόνο, του απατεώνα

Ένα ελαφρύ και θρεπτικό πιάτο που το φτιάχνετε μέσα σε ένα λεπτό!

11 Μαΐου 2017

Αυγό ομελέτα σε dt

Εύκολη λύση του λεπτού για... ώρες πείνας.

4 Μαρτίου 2017

Γιαουρτοπαγωτό της ώρας, του απατεώνα

Υπάρχει παγωτό που να χρειάζεται μόνο ώρα για να παγώσει; Υπάρχει και μας το λέει ο απατεώνας! Δροσερό και γιαουρτένιο!

15 Οκτωβρίου 2014

Πεϊνιρλί με μπέικον του απατεώνα

Πεϊνιρλί του απατεώνα με μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι! Γίνεται εύκολα με έτοιμο φραντζολάκι για σάντουιτς!

11 Σεπτεμβρίου 2014

Γραβιεροπιτάκια του απατεώνα

Γραβιεροπιτάκια του απατεώνα, αλμυρά και πικάντικα, ιδανικά για μπουφέ και πάρτυ αλλά και για καθημερινό σνακ ή συνοδευτικό για ποτάκι!

6 Σεπτεμβρίου 2014

Κασεροπιτάκια του απατεώνα

Κασεροπιτάκια για όλες τις χρήσεις μας προτείνει ο απατεώνας! Και για μπίρα, και για ούζο, και για κρασί και για…

4 Σεπτεμβρίου 2014

Καραμελοπιτάκια του απατεώνα

Γλυκά καραμελοπιτάκια φτιαγμένα από τον απατεώνα. Μικρά κρουασάν με γέμιση καραμέλας φτιάχνονται πανεύκολα με αυτή τη συνταγή. Δοκιμάστε τα ξανά…

1 Σεπτεμβρίου 2014

Κρουασανάκια με σοκολάτα του απατεώνα

Κρουασανάκια με σοκολάτα στη στιγμή! Γλυκιές μπουκίτσες με λιωμένη σοκολάτα που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους χωρίς να κουράζουν τον "μάγειρα"!

30 Αυγούστου 2014

Τυρομπουκίτσες του απατεώνα

Ακόμα μια πανεύκολη συνταγή από τον απατεώνα για τυρομπουκίτσες που γίνονται στην στιγμή. Το "κάτι να τσιμπήσουμε" ποτέ δεν ήταν…

29 Αυγούστου 2014

Σταφιδόψωμο του απατεώνα

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε χωρίς να ζυμώσετε, χωρίς να περιμένετε να φουσκώσει η ζύμη σας, να έχετε πεντανόστιμο…

21 Αυγούστου 2014

Σκορδόψωμο του απατεώνα

Το σκορδόψωμο του απατεώνα είναι πεντανόστιμο, μυρωδάτο και περιζήτητο! Γίνεται στη στιγμή, κοστίζει ελάχιστα και δεν απαιτεί μαγειρικές γνώσεις! Τι…

9 Αυγούστου 2014

Τοστάκι με φέτα και πιπεριά (καλοκαιρινό τοστάκι του απατεώνα)

Ο απατεώνας ξαναχτυπά και μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε τοστ, χωρίς ψωμί του τοστ, και τι να κάνουμε το ψωμί…

31 Ιουλίου 2014

Πιτσάκια στριφογυριστά με μπέικον του απατεώνα

Μικρά ορεκτικά πιτσάκια με γεύση τυρί και μπέικον θα συνοδεύσουν το ποτό σας ή θα τα ευχαριστηθείτε σαν κολατσιό, ή…

2 Ιουλίου 2014

Πιτσάκια στριφογυριστά του απατεώνα

Μια από τις πιο γρήγορες και εύκολες συνταγές για να φτιάξουμε νόστιμα μικρά πιτσάκια που σερβίρονται και εξαφανίζονται στη στιγμή!

1 Ιουλίου 2014

Η τέλεια σαλάτα, του απατεώνα

Στο τσάκα τσάκα μια χορταστική, υγιεινή και πεντανόστιμη σαλάτα που στην ανάλογη ποσότητα μπορεί να αποτελέσει και ένα ελαφρύ γεύμα.

12 Μαρτίου 2012

Γλυκά μπαστουνάκια μαρμελάδας, του απατεώνα

Μικρά γλυκά μπαστουνάκια για σνακ ή για να συνοδεύσετε το τσάι σας! Είναι εύκολα, οικονομικά και πάνω απ' όλα πεντανόστιμα!

29 Φεβρουαρίου 2012

Σοκογλυκάκι επίσημο του απατεώνα

Ο απατεώνας ξαναχτυπά! Στον χώρο των γλυκών με ένα εύκολο, γευστικό και -ολίγον τι- επίσημο σοκογλυκάκι...

4 Δεκεμβρίου 2011

Σοκογλυκάκι στιγμής του απατεώνα

Ο απατεώνας ξαναχτυπά με άλλη μια εύκολη συνταγή! Αυτή τη φορά ετοιμάζει ένα γλυκάκι στη στιγμή! Εσείς; Θα κάνετε την…

2 Δεκεμβρίου 2011

Γεμιστά πιτάκια με σκληρό τυρί του απατεώνα

Κάθε δαγκωνιά πλημμυρίζει το στόμα σου με τυρί που λιώνει. Σκέτη απόλαυση

1 Φεβρουαρίου 2011

Τσουρέκι γεμιστό με κρέμα και μέρεντα του απατεώνα

Δε χρειάζεται να είσαι εξπέρ ή Master Chef. Αρκεί να θες να ευχαριστήσεις αυτούς που αγαπάς και να σας αρέσουν…

31 Ιανουαρίου 2011

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ