Αυτοκινητάκια μηλαράκια .: Σνακ .: Ματιά
 

Αυτοκινητάκια μηλαράκια

Αυτοκινητάκια μηλαράκια για να τρώνε όλα τα παιδάκια τα φρούτα τους με όρεξη και χαρά. Δείτε τα!

Γράφει: Matia Gr
Αυτοκινητάκια μηλαράκια

Αυτοκινητάκια μηλαράκια

Υλικά:

Μήλο
Σταφύλι
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Πλένουμε σχολαστικά τα φρούτα μας. Λίγο πριν τα σερβίρουμε κόβουμε το μήλο σε λεπτές σχετικά φετούλες. Εάν σκοπεύουμε να σερβίρουμε αργότερα το σνακ μας τότε τις βρέχουμε με χυμό λεμονιού για να μην αλλάξουν χρώμα. Κόβουμε κατά πλάτος τις ρόγες του σταφυλιού και αφαιρούμε τα κουκούτσια (εάν έχει). Στη συνέχεια περνάμε δύο οδοντογλυφίδες στα άκρα της κάθε φέτας μήλου και βάζουμε τα σταφύλια για ρόδες. Τα αυτοκινητάκια μηλαράκια είναι διασκεδαστικά και λαχταριστά και βάζουν το κάθε παιδάκι σε πειρασμό να φάει υγιεινά φρουτάκια.
Προσοχή. Εάν τα παιδάκια είναι πολύ μικρά σε ηλικία χρησιμοποιείστε καλαμάκι για γλειφιτζούρια ή για σουβλάκια που έχετε κόψει και αφαιρέσει την αιχμηρή άκρη του. Όπως και αν έχει όμως, πάντα να έχετε υπό την επίβλεψή σας τα παιδιά.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.