Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής) .: Συνταγές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής)

Ένα χρήσιμο κολπάκι που μετατρέπει το κοινό αλεύρι σε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, έτσι ώστε να μην τρέχετε αν η συνταγή απαιτεί το δεύτερο ενώ στην κουζίνα σας υπάρχει μόνο το πρώτο!

Γράφει: Matia Gr
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής)

Για να φτιάξουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε για κάθε 1 κούπα (250γρ.) κανονικό αλεύρι, 3 κουταλάκια (15γρ.) μπέικιν πάουντερ και 1 κουταλάκι (5γρ.) αλάτι.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.