
1 κουτί γάλα εβαπορέ
300γρ. γιαούρτι
1 φάκελο ζελέ
Κέικ (προαιρετικά)
Διαλύω το ζελέ σε 2 ποτήρια νερό, το ένα βραστό για να διαλυθεί η σκόνη (ότι χρώμα και άρωμα θέλουμε). Σαν βάση έβαλα λεπτό φύλλο από κέικ ή κάτι σαν τάρτα αν θέλουμε! Χτυπάω το γάλα και το γιαούρτι πολύ να αφρατέψουν και πάντα χτυπώντας ρίχνω τον διαλυμένο ζελέ. Το αδειάζω στο πυρέξ ή σε ταψί στρωμένο με το κέικ. Καλύτερα σε ταψί φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι για να σερβίρετε καλύτερα!!!
Την συνταγή αυτή καθώς και την φωτογραφία που την συνοδεύει, μας τα έστειλε ο καλός μας φίλος Ορφέας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε τα blog του Ορφέα: «ΤΟΥΙΤΥ» και Ααα!!! να μία Τρελή κι αδέσποτη !!!!