Γιαουρτοπαγωτό, της Κούλας .: Γλυκά .: Ματιά
 

Γιαουρτοπαγωτό, της Κούλας

Υλικά: 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι φρέσκο 1 κομπόστα ανανά ενός κιλού 2 σακουλάκια ζελέ ανανά (μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια κομπόστα θες με τον ανάλογο ζελέ) Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι. Παίρνουμε το […]

Γράφει: Matia Gr
Γιαουρτοπαγωτό, της Κούλας
Υλικά:

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι φρέσκο
1 κομπόστα ανανά ενός κιλού
2 σακουλάκια ζελέ ανανά
(μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια κομπόστα θες με τον ανάλογο ζελέ)

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι. Παίρνουμε το ζωμό της κομπόστας σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε ένα ποτήρι νερό και λιώνουμε το ζελέ. Ρίχνουμε το ζελέ μέσα στο ζωμό της κομπόστας, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο έως ότου ο ζελές πήξει ελαφρά. Κόβουμε τα φρούτα της κομπόστας σε μικρά κομμάτια. Βγάζουμε το ζελέ από το ψυγείο αφού έχει πήξει ελαφρά και το ρίχνουμε στο γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τα κομμάτια της κομπόστας και ανακατεύουμε. Όλα μαζί τα βάζουμε σε μια φόρμα κέικ και τα βάζουμε στο ψυγείο έως ότου πήξουν καλά. Αναποδογυρίζουμε τη φόρμα σε μια πιατέλα και το γλυκό έτοιμο. Καλή όρεξη.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κούλα Τ. και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.