
1 κιλό φασόλια μπαρμπούνια
1 κουτί γάλα καρύδας
1 κουτί γάλα νουνού
1 κουτί γάλα φρέσκο
1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
10 γαρίφαλα
3 ξυλάκια κανέλας
1 κιλό ζάχαρη
500 γρ. γλυκοπατάτα
10 κομματάκια μπισκότα Παπαδοπούλου
Βράζουμε τα φασόλια με το γαρίφαλο και την κανέλα. Βάζουμε πρώτα μια πίσκα αλάτι, στην συνέχεια βάζουμε το γάλα καρύδας, το νουνού, την ζάχαρη και τα αφήνουμε για 30 λεπτά. Μετά ρίχνουμε τις σταφίδες, κόβουμε τα μπισκότα σε κυβάκια, τα ρίχνουμε μέσα. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κατερίνα Μαστοροτασιου και την ευχαριστούμε πολύ.