Γλυκό ψυγείου με μπισκότα, της Ελένης .: Γλυκά .: Ματιά
 

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα, της Ελένης

Υλικά: 2 πακέτα μπισκότα Petit Beurre 1 πακέτο ζελέ κεράσι ή φράουλα 2 γιαούρτια με λίγα λιπαρά Εκτέλεση: Σε βαθύ σκεύος αραδιάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση γιαούρτι και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα […]

Γράφει: Matia Gr
Γλυκό ψυγείου με μπισκότα, της Ελένης
Υλικά:

2 πακέτα μπισκότα Petit Beurre
1 πακέτο ζελέ κεράσι ή φράουλα
2 γιαούρτια με λίγα λιπαρά

Εκτέλεση:

Σε βαθύ σκεύος αραδιάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση γιαούρτι και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Προσοχή! Η επάνω όψη να έχει μπισκότα!
Έπειτα φτιάχνουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο. περιχύνουμε τα υλικά μας και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
Μπορούμε να αλλάξουμε γεύσεις ζελέ ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Μην προσθέσετε φρούτα διότι θα νερουλιάσει πολύ το μίγμα. Σερβίρετε και με μια κουταλιά σαντιγί από πάνω με τριμμένο αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Μαργελλου και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.