
1 κιλό κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
5 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 ντομάτες πολτοποιημένες
6-7 κόκκους μπαχάρι
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
Σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, βάζεις το λάδι και τα κρεμμύδια και τα σοτάρεις καλά. Προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζεις το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αν τα κάστανα κρατάνε μπορείς να ρίξεις λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να διαλύσουν.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Καλαϊτζάκη Βιβή και την ευχαριστούμε πολύ.
Γνωρίστε την ταβέρνα της Βιβής, «Βεγγέρα», κάνοντας κλικ εδώ!