Κορμός με χαλβά, του Νυχτολούλουδου .: Γλυκά .: Ματιά
 

Κορμός με χαλβά, του Νυχτολούλουδου

Ακολουθήστε τις οδηγίες τις συνταγής και απολαύστε ένα ξεχωριστό νηστίσιμο κορμό με χαλβά!

Γράφει: Matia Gr
Κορμός με χαλβά, του Νυχτολούλουδου
Υλικά:

3 κουβερτούρες (3Χ125γρ.)
300γρ. χαλβά σαρακοστής
3 κουταλιές σούπας ταχίνι
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές κακάο
Ξηροί καρποί (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Λιώνουμε τις σοκολάτες στο μπώλ και ρίχνουμε το ταχίνι, το μέλι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε και το κακάο. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει αυτό το μίγμα και αφού κόψουμε σε μικρά κομματάκια το χαλβά, τα ρίχνουμε και αυτά… να μη λιώσει ο χαλβάς, να στέκεται. Απλώνουμε μεμβράνη σε μια στενόμακρη φόρμα και τοποθετούμε το μίγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά δύο ωρίτσες βγάζουμε αυτό το σοκολατένιο κορμό, το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Μια γλυκιά νηστίσιμη λιχουδιά για όλους. Καλή επιτυχία!!!

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε το Νυχτολούλουδο, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.