400ml γάλα καρύδας (πλήρες)
2 πορτοκάλια
4 κουταλιές μέλι
1 βανίλια
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια όσο καλύτερα μπορούμε αφαιρώντας και το γύρω γύρω από τις φετούλες τους (να μείνει μόνο το πορτοκαλί μέρος τους). Τα αραδιάζουμε σε δίσκο ή στο συρτάρι για τα παγάκια του καταψύκτη μας μέχρι να παγώσουν. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα μισά πορτοκάλια και τα δουλεύουμε να λιώσουν εντελώς. Προσθέτουμε και το γάλα καρύδας, το δουλεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά και την υπόλοιπη ποσότητα των πορτοκαλιών. Βάζουμε το μέλι και την βανίλια και δουλεύουμε ξανά το μείγμα παγωτού μας. Βάζουμε το παγωτό πορτοκάλι σε δοχείο και το καταψύχουμε. Λίγο πριν σερβίρουμε αφήνουμε για λίγα λεπτά εκτός κατάψυξης το παγωτό πορτοκάλι μας έτσι ώστε να το μοιράσουμε ευκολότερα. Καλή απόλαυση!