Παλόμα (Paloma), της Στέλλας .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Παλόμα (Paloma), της Στέλλας

Ένα ωραιότατο φρουτώδες κοκτέιλ για όλες τις ώρες!

Γράφει: Matia Gr
Παλόμα (Paloma), της Στέλλας
Υλικά:

35ml τεκίλα
15ml σιρόπι
1 γκρέιπ φρουτ κόκκινο
1 λάιμ
Ανθρακούχο νερό ή σόδα
Παγάκια

Εκτέλεση:

Στύβουμε το μισό γκρέιπ φρουτ και από το άλλο μισό κόβουμε μια λεπτή φέτα που θα χρησιμοποιήσουμε στη διακόσμηση. Σε ένα σέικερ ρίχνουμε το χυμό του γκρέιπ φρουτ, το σιρόπι, τη τεκίλα και ανακινούμε καλά. Σε ένα ποτήρι βάζουμε μερικά παγάκια και πάνω τους ρίχνουμε το περιεχόμενο του σέικερ. Συμπληρώνουμε με το ανθρακούχο νερό και ρίχνουμε μερικές σταγόνες από το λάιμ. Διακοσμούμε με την φέτα του γκρέιπ φρουτ και σερβίρουμε.

Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!

  Σαραγλί αλμυρό
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.