Τοστάκια σπιτάκι, της Άννας .: Διακοσμήσεις .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τοστάκια σπιτάκι, της Άννας

Για ένα παιδικό πάρτι μπορείτε να φτιάξετε όμορφα σπιτάκια από σάντουιτς ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έστειλε η Αννα. Καλή επιτυχία

Γράφει: Matia Gr
Τοστάκια σπιτάκι, της Άννας
Υλικά:

Τοστάκια
Μαγιονέζα
Κέτσαπ
Πιπεριά κόκκινη
Πιπεριά πράσινη
Αλμυρές μπατονέτες

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε κανονικά τοστάκια με τα υλικά που θέλουμε και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο έτσι ώστε να έχουν το ύψος που θέλουμε π.χ. 8 τοστάκια.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε άλλα 3 και τα κόβουμε στη μέση σε δυο τρίγωνα -αυτά τα βάζουμε για σκεπή, πάνω από τα στοιβαγμένα.
Φτιάχνουμε μαγιονέζα και κέτσαπ και αλείφουμε το σπιτάκι. Κόβουμε πράσινη πιπεριά τετράγωνη για πόρτα μπροστά και κόκκινη για παραθυράκια. Στη σκεπή βάζουμε αλμυρές μπατονέτες αφού αλείψουμε με αυτό το υλικό για να κολλήσουν σαν να είναι σκεπή κεραμιδιών. Στην πιατέλα στολίζουμε με διάφορα ανθρωπάκια, μαϊντανό για δέντρα και διάφορα άλλα.
Το ίδιο αν το κάνουμε με στρογγυλό ψωμί και σκεπή βάζουμε στρουμφάκια.
Καλή επιτυχία!!!

Την διακόσμηση αυτή μας έστειλε η Άννα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.