Τυρομπουκίτσες του απατεώνα .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Τυρομπουκίτσες του απατεώνα

Ακόμα μια πανεύκολη συνταγή από τον απατεώνα για τυρομπουκίτσες που γίνονται στην στιγμή. Το “κάτι να τσιμπήσουμε” ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο!!!

Γράφει: Matia Gr
Τυρομπουκίτσες του απατεώνα

Τυρομπουκίτσες του απατεώνα

Υλικά:

1 φύλλο ζύμης για κρουασάν Belbake
24 κυβάκια κίτρινο τυρί (γκούντα, ρεγκάτο, ένταμ)
Tριμμένο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Τι κάνουμε όταν πλακώσει παρέα στο σπίτι και δεν έχουμε μεζεδάκι; Βουαλά!
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε την συσκευασία της ζύμης και την ξερολάρουμε να ανοίξει στο ταψί μας. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χωρίζουμε τα τρίγωνα και μετά, κάθε τρίγωνο το κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα ανάλογα με το πόσο μικρές θέλουμε να είναι οι τυρομπουκιές μας. Εγώ προτιμώ τις μικρές που είναι και περισσότερες. Βάζουμε ένα κυβάκι στο κάθε μικρό τρίγωνο και το κλείνουμε πολύ καλά μέσα του. Τα στρώνουμε με απόσταση μέσα στο ταψί και τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Οι τυρομπουκιές είναι έτοιμες τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.