Ψημένο μπρι με κρακεράκια .: Ορεκτικά .: Ματιά
 

Ψημένο μπρι με κρακεράκια

Ένα ιδανικό μεζεδάκι για καλεσμένους της τελευταίας στιγμής!

Γράφει: Matia Gr
Ψημένο μπρι με κρακεράκια
Υλικά:

1 τυρί μπρι
Κρακεράκια αλμυρά
Ζεστές μπουκίτσες ψωμιού
Μαρμελάδα κόκκινων φρούτων (φρούτα του δάσους, σύκο, κράνμπερι κτλ) προαιρετικά

Εκτέλεση:

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφαιρούμε την συσκευασία του τυριού και το τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το εσωτερικό του τυριού μας. Το σερβίρουμε σε πιατέλα με κρακεράκια, μπουκίτσες, κριτσίνια, κουλουράκια έτσι ώστε να σερβίρεται ο καθένας με όποιο προτιμά. Απλώνει λιωμένο τυρί πάνω στο κρακεράκι του και αν θέλει και λίγη μαρμελάδα.

  Πακέτα πατάτας με παρμεζάνα
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.