Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά .: Εποχιακά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δείτε το κολπάκι και απλά… εφαρμόστε το!

Γράφει: Matia Gr
Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Αυγά σαν βραστά χωρίς να σπάνε ούτε σταλιά

Κάθε Μεγάλη Πέμπτη -και ενώ γίνεται χαμός από τις Πασχαλιάτικες προετοιμασίες- έχουμε να βάψουμε τα Πασχαλινά αυγά και είναι πραγματικά μια ευχάριστη απασχόληση για εμάς και τα παιδιά μας. Πολλές φορές όμως σπάνε πολλά αυγά κατά τον βρασμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τα βάψουμε αλλά ούτε και να τα καταναλώσουμε άμεσα λόγω της νηστείας.
Λοιπόν να η λύση!
Βάζουμε τα αυγά μας προσεκτικά σε μια φόρμα για μικρά μάφινς. Ψήνουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς για μισή ώρα ίσως λίγο περισσότερο αν τα αυγά μας είναι μεγάλα. Τα αυγά μας είναι έτοιμα για να τα βάψουμε κι εμείς έχουμε αξιοποιήσει τον χρόνο του ψησίματός τους κάνοντας κάποια άλλη δουλειά!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.