Χριστουγεννιάτικη ζαχαρόπαστα για μπισκότα .: Γαρνιτούρες .: Ματιά
 

Χριστουγεννιάτικη ζαχαρόπαστα για μπισκότα

Μια εξαιρετική σε υφή και γεύση ζαχαρόπαστα για να στολίσετε τα μπισκότα των εορτών!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικη ζαχαρόπαστα για μπισκότα
Υλικά:

900γρ. ζάχαρη άχνη
1 κούπα ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος (ίσως χρειαστεί περισσότερη)
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι εκχύλισμα αμυγδάλου
Χρώμα για τρόφιμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε το ερμόλ με τα εκχυλίσματα μέχρι να αφρατέψουν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε κούπα κούπα τη ζάχαρη (περίπου 8 κούπες είναι) εξακολουθώντας να δουλεύουμε το μείγμα μας. Όταν το μείγμα μας αρχίσει να γίνεται ξερό αρχίζουμε να ρίχνουμε εναλλάξ την κρέμα γάλακτος με την υπόλοιπη ζάχαρη χτυπώντας μέχρι να στέκεται καλά, αλλά και να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορνέ για να διακοσμήσουμε με τη ζαχαρόπαστα τα μπισκότα μας. Τώρα μπορούμε να την χωρίσουμε σε μέρη και να προσθέσουμε διαφορετικά χρώματα τροφίμων για να φτιάξουμε τα σχέδια της επιλογής μας. Καλές γιορτές!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.