Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ακτινίδια .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ακτινίδια

Γρήγορα, εύκολα, δροσερά, οικονομικά και εύγευστα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από εσάς για όλους όσους αγαπάτε!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ακτινίδια
Υλικά:

Ακτινίδια
Μικρές φράουλες ή ρόδι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα ακτινίδια κρατώντας λίγη από τη φλούδα για να φτιάξουμε με αυτήν τον κορμό του δέντρου μας. Κόβουμε τα ακτινίδια σε ροδέλες και τα τοποθετούμε σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου σε πιατέλα προσέχοντας να μην αφήνουμε κενά. Πλένουμε και βάζουμε και δύο φλούδες από τα ακτινίδια σαν βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Κρατάμε την πιο όμορφη και μεγάλη φράουλα. Κόβουμε το κάτω μέρος από τις υπόλοιπες φράουλες (τις μυτούλες τους) ώστε να θυμίζουν χριστουγεννιάτικες μπάλες και τις στολίζουμε. Κρατάμε την πιο μεγάλη φράουλα και την βάζουμε στο πάνω μέρος του δέντρου με το κοτσάνι της να είναι σαν αστέρι.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.