Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ορεκτικών .: Γιορτ€ς με λίγα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ορεκτικών

Ένα στεφάνι γιορτινό, χριστουγεννιάτικο, για το τραπέζι σας αυτή τη φορά, μας προτείνει αυτή η συνταγή. Δεν χρειάζεται γνώσεις μαγειρικής, μπορούν να το φτιάξουν ακόμη και μικρά παιδιά και κοστίζει ελάχιστα!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ορεκτικών

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ορεκτικών

Υλικά:

Κλαδιά δεντρολίβανου
Ελιές πράσινες
Ελιές καλαμών
Ελιές γεμιστές
Μοτσαρελίνια
Πιπεριές γεμιστές με τυρί
Αγγουράκι τουρσί

Εκτέλεση:

Σε μια πιατέλα φτιάχνουμε με τα κλαδιά του δεντρολίβανου ένα στεφάνι. Στολίζουμε πάνω του τις ελιές, τις πιπεριές, τα αγγουράκια και τέλος τα μοτσαρελίνια έτσι ώστε να μας δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Το ορεκτικό μας είναι έτοιμο να δώσει γιορτινή ατμόσφαιρα στο τραπέζι μας! Επειδή οι πιπεριές με τυρί (πωλούνται έτοιμες στο τμήμα με τα τουρσιά των καταστημάτων) έχουν “αλμυρή” τιμή (αν και θα χρειαστούν μόνο 3-4 κομμάτια) μπορείτε εάν θέλετε να τις αντικαταστήσετε με τοματίνια ή κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ξεφλουδισμένες.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.