Καραμελωμένα κρεμμύδια, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Ορεκτικά .: Ματιά
 

Καραμελωμένα κρεμμύδια, από τον Γέροντα Παρθένιο

Καραμελωμένα κρεμμύδια, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Καραμελωμένα κρεμμύδια, από τον Γέροντα Παρθένιο
Καραμελωμένα κρεμμύδια από τον πατέρα ΠαρθένιοΚαραμελωμένα κρεμμύδια από τον πατέρα Παρθένιο

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Κρεμμύδια
Βούτυρο
Πιπέρι
Μαύρη ζάχαρη
Ξύδι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια μας όπως τα κόβουμε για τη χωριάτικη σαλάτα. σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και το ανεβάζουμε στη φωτιά να κάψει. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και περιμένουμε να τσιγαριστούν, ανακατεύοντας που και που. Προσθέτουμε πιπεράκι μόλις αρχίσουν τα κρεμμύδια μας να γυαλίζουν και λίγη μαύρη ζάχαρη ανακατεύοντας πολύ καλά. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά τα σβήνουμε με λίγο ξύδι και είναι έτοιμα.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.