Καζούν - Κρεόλ (Καρύκευμα) .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Καζούν – Κρεόλ (Καρύκευμα)

Φτιάξτε μόνοι σας Καζούν-Κρεόλ. Ένα εξαιρετικό καρύκευμα για κρεατικά αλλά και λαχανικά.

Γράφει: Matia Gr
Καζούν – Κρεόλ (Καρύκευμα)
Υλικά:

1/4 κούπας αλάτι
3 κουταλιές σκόρδο ξηρό σε σκόνη (αυτό που αγοράζουμε σε βαζάκι)
3 κουταλιές μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά πάπρικα
1-2 πρέζες πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση:

Τα αναμειγνύουμε όλα μέσα σε βαζάκι που να κλείνει καλά και ανακατεύουμε πάντα πριν την χρήση. Ταιριάζει τόσο σε κρεατικά όσο και σε λαχανικά.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.