Κόλλυβα, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Θρησκεία .: Ματιά
 

Κόλλυβα, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κόλλυβα, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Κόλλυβα, από τον Γέροντα Παρθένιο

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑΚΟΛΛΥΒΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
Υλικά:

1 κιλό στάρι
1 ρόδι
100γρ. αμύγδαλα
Λίγο μαϊντανό
100γρ. καρύδια
100γρ. φουντούκια
200γρ. σταφίδες ξανθές και μαύρες
2 κ.γ. κανέλλα
1 κ.γ. γαρύφαλλο
200γρ. μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
300γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη μπασίνα βάζουμε το βρασμένο στάρι μας. Προσθέτουμε το ρόδι, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, τα καρύδια, τα φουντούκια, τις σταφίδες, κανέλα, γαρίφαλο και τα τριμμένα μπισκότα μας. Ανακατεύουμε καλά. Στον δίσκο που τα τοποθετούμε, τα πατάμε καλά και από πάνω βάζουμε μία στρώση μπισκότο και κατόπιν την άχνη ζάχαρη.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.