Κοτόπουλο παρμεζάνα .: Διαβητικών .: Ματιά
 

Κοτόπουλο παρμεζάνα

Υλικά: 3/4 κιλού στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα 2 ντομάτες 4 μεγάλα μανιτάρια σε φέτες 1/2 κούπα ανθότυρο ή μοτσαρέλα 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Βγάζουμε την πέτσα και βράζουμε το στήθος κοτόπουλου. […]

Γράφει: Matia Gr
Κοτόπουλο παρμεζάνα
Υλικά:

3/4 κιλού στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα
2 ντομάτες
4 μεγάλα μανιτάρια σε φέτες
1/2 κούπα ανθότυρο ή μοτσαρέλα
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βγάζουμε την πέτσα και βράζουμε το στήθος κοτόπουλου. Όταν βράσει το κόβουμε σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε ελαφρά σε μια κατσαρολίτσα. Σε ένα μικρό πυρέξ βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και αλατοπιπερώνουμε. Κατόπιν σκεπάζουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα ντομάτα – μανιτάρια. Από πάνω θρυμματίζουμε το ανθότυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.