Κουνουπίδι ψητό, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κουνουπίδι ψητό, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κουνουπίδι ψητό, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Κουνουπίδι ψητό από τον Γέροντα ΠαρθένιοΚουνουπίδι ψητό από τον Γέροντα Παρθένιο

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

2 κουνουπίδια ίδιου μεγέθους
2 καρότα βρασμένα
1/2 κρεμμύδι ξερό
3 σκελίδες σκόρδο
50γρ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. κάρυ
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βγάζουμε τα κουνουπίδια μας από το νερό με ξύδι που τα είχαμε βάλει και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπλέντερ βάζουμε τα καρότα, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τη σάλτσα σόγια, κάρυ, πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο και τα χτυπάμε να γίνει μια ωραία σάλτσα. Με αυτή τη σάλτσα αλείφουμε τα κουνουπίδια μας καλά με ένα πινέλο. Τα τυλίγουμε από πάνω με άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 50 λεπτά της ώρας. Σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.