Μαρινάδα για κρέας μαλακό .: Κολπάκια .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μαρινάδα για κρέας μαλακό

Το κρέας μας γίνεται πολύ μαλακό με αυτή τη μαρινάδα και πολύ πολύ νόστιμο. Δοκιμάστε την με την πρώτη ευκαιρία!

Γράφει: Matia Gr
Μαρινάδα για κρέας μαλακό
Υλικά για 2 κιλά κρέας:

1 κουτάκι Sprite, 7up, κλπ.
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλιά πελτέ
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κούπα χυμό κρεμμυδιού
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας με το κρέας και το μαρινάρουμε για 24 ώρες.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.