
Πατάτες
Αγγουράκια τουρσί
Ζαμπόν
Κασέρι
Καλαμπόκι
Αυγά
Μαγιονέζα
Μουστάρδα
Βράζουμε τις πατάτες… τις αφήνουμε να κρυώσουν κ τις κόβουμε κομματάκια… Κόβουμε αγγουράκια τουρσί, ζαμπόν, κασέρι παραδοσιακό, καλαμπόκι κ τα ασπράδια από 5 αυγουλάκια βραστά… Τα βάζουμε όλα σε μια λεκάνη, ρίχνουμε μαγιονέζα και μουστάρδα, ανακατεύουμε και να!!!
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.