Πιτσάκια στο πι και φι (συνταγή για την εβδομάδα της Τυρινής) .: Απόκριες .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πιτσάκια στο πι και φι (συνταγή για την εβδομάδα της Τυρινής)

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα πεντανόστιμα αυτά πιτσάκια τα έχετε ήδη πιθανότατα στο ψυγείο σας. Ακολουθείστε τα βήματα της συνταγής, ώστε εύκολα και γρήγορα να μπορέσετε να τα απολαύσετε.

Γράφει: Matia Gr
Πιτσάκια στο πι και φι (συνταγή για την εβδομάδα της Τυρινής)
Υλικά:

Μπαγιάτικο ψωμί
Τυρί φέτα
Κίτρινο τυρί ή τυριά τριμμένα
Σάλτσα ντομάτας για πίτσα
Ελιές (προαιρετικά)
Πιπεριά (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Η συνταγή αυτή μας βοηθάει να φτιάξουμε πεντανόστιμα πιτσάκια γρήγορα με υλικά που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο ψυγείο μας. Παίρνουμε το μπαγιάτικο ψωμί και το κόβουμε σε σχετικά χοντρές φέτες. Σε ένα ταψί απλώνουμε μια άκαυστη αντικολλητική κόλλα και πάνω της, στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού. Χρησιμοποιούμε έτοιμη σάλτσα ντομάτας για πίτσα για δική μας ευκολία μιας και αυτή περιέχει εκτός από την ντομάτα τα μυρωδικά και τα έλαια που είναι απαραίτητα για τα πιτσάκια μας. Αλείφουμε λοιπόν την έτοιμη σάλτσα στις φέτες του ψωμιού και από πάνω της θρυμματίζουμε το τυρί φέτα. Προσθέτουμε ελιές και πιπεριά ψιλοκομμένες και τέλος πασπαλίζουμε με τα τριμμένα κίτρινα τυριά. Ψήνουμε τα πιτσάκια μας στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.