
1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
3-4 αυγά
300γρ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 λεμόνι για γαρνιτούρα
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια πλευρώτους και τα χωρίζουμε να είναι ένα ένα. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε καλά τα αυγά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο βάζουμε την φρυγανιά. Βουτάμε τα μανιτάρια μας στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές, στη συνέχεια στο αυγό και μετά ξανά στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να χρυσίσει και από τις δύο πλευρές. Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια τα σερβίρουμε στολίζοντάς τα με ροδέλες λεμονιού. Είναι πεντανόστιμα, υγιεινά, και τα παιδιά τα λατρεύουν.