Πάστα φλόρα, του Χάρη

Πάστα φλόρα, του Χάρη

Τι θα λέγατε για ένα εύκολο και γρήγορο στην κατασκευή αλλά πάνω απ’ όλα πεντανόστιμο γλυκάκι; Ακολουθήστε την συνταγή που μας έστειλε ο Χάρης Αργυρόπουλος και σε λίγο χρόνο θα μυρίσει το σπιτικό σας Πάστα Φλόρα

Υλικά:

1 κούπα βούτυρο καυτό, λιωμένο
3 κούπες αλεύρι
1 αυγό
1 ποτηράκι του ούζου, λικέρ
Μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά όλα (εκτός από την μαρμελάδα) μαζί στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ζυμάρι. Βάζουμε (στρώνουμε) το μίγμα σε ένα ταψί και ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Έπειτα το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για μερικά λεπτά. Ύστερα απλώνουμε τη μαρμελάδα πάνω στη βάση.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Χάρης Αργυρόπουλος, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment