Ντόνατς με κότατζ τσιζ

Λαχταριστά ντόνατς με τυρένια γεύση που γίνονται εύκολα και καταναλώνονται με μανία! Δοκιμάστε τα με την πρώτη ευκαιρία!

Γράφει: Matia Gr
Ντόνατς με κότατζ τσιζ

Υλικά:

450γρ. κότατζ τσιζ
3 κούπες αλεύρι
4 κουταλιές ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη ή ζαχαρούχο γάλα ή φουντουκόκρεμα κτλ για άλειμμα

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ χτυπάμε το κότατζ με τη ζάχαρη και τα αυγά. Στη συνέχεια βγάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε πολύ καλά. Κόβουμε κομμάτια της ζύμης και τα βουτάμε σε καυτό λάδι τηγανίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές τους. Αφαιρούμε τα ντόνατς από το λάδι και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν το περιττό τους λάδι πάνω σε χαρτί κουζίνας. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη ή τα βουτάμε σε πραλίνα φουντουκιού ή ζαχαρούχο γάλα.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα