Χυλός για τηγανητά

Χυλός για τηγανητά

Υλικά:

1 φλυτζάνι αλεύρι
1 κουτάκι μπίρα
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ του μίξερ χτυπάμε όλα μας τα υλικά εκτός από το αυγό. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπωλ. Χτυπάμε το ασπράδι του αυγού και το προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας απαλά. Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μια ώρα πριν τον χρησιμοποιήσουμε. Αν θέλουμε να είναι πιο πηχτός προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment