Βάφλες Γερμανίας, του Αντώνη

Βάφλες Γερμανίας, του Αντώνη

Υλικά για 6-8 βάφλες:

75 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι
60 γρ. βούτυρο
200 ml. γάλα
2 αυγά

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για περίπου 6-7 λεπτά. Στη συνέχεια αφήνετε τη ζύμη για περίπου 10 λεπτά να ”ηρεμήσει” και μετά τα ψήνετε σε ειδική βαφλιέρα.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Αντώνης Γιαμτζίδης, και τον ευχαριστούμε πολύ.

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment