Αγιοβασιλιάτικα μποτάκια

Last modified date

Αγιοβασιλιάτικα μποτάκια

Αγιοβασιλιάτικα μποτάκια

Πανεύκολες στην κατασκευή, εντυπωσιακές στην εμφάνιση και απολαυστικές στη βρώση αγιοβασιλιάτικες μποτίτσες από λουκάνικο και τυρί!

Αγιοβασιλιάτικα μποτάκια

Υλικά:

Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
Κρημ τσίζ ή τυρί σε σωληνάριο
Ξυλάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση:

Κάθε λουκάνικο μας δίνει δύο μποτάκια και ένα μέρος λουκάνικου που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε άλλη συνταγή (π.χ. Ποντικάκι θες τυράκι; ή Ποντικάκι μεθυσμενάκι).
Βράζουμε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης και τα στεγνώνουμε καλά (να μην μείνει υγρασία και αλλοιωθεί το χρώμα τους τοπικά). Τα κόβουμε αφήνοντας μια λωρίδα πάχους δύο δακτύλων στη μέση τους (όπως φαίνεται στην από κάτω φωτογραφία – το τμήμα του λουκάνικου που φαίνεται ασπρόμαυρο είναι αυτό που θα δεν θα χρησιμοποιήσουμε).
Κόβουμε το λουκάνικο στις μαύρες γραμμές

Στην συνέχεια, περνάμε ενώνοντας τις δύο λοξές πλευρές σε ένα ξυλάκι για σουβλάκι και διακοσμούμε με μικρό κορνέ το τυρί κρέμα στο πάνω μέρος της αγιοβασιλιάτικης μπότας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment