Αυγά γεμιστά καυτερά

Last modified date

Αυγά γεμιστά καυτερά

Τόσο πικάντικα και γευστικά αυγά είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Μια εξαιρετική συνταγή τόσο για μπουφέ όσο και για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά του Πάσχα που έχουν περισσέψει.

Υλικά:

12 αυγά
1/3 κούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά πολύ ψιλοκομμένα φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα αυγά μας να γίνουν σφιχτά. Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους τους και τους βάζουμε σε ένα μπωλ. Στρώνουμε τα ασπράδια σε πιατέλα. Στο μπωλ με τους κρόκους προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κρεμμυδάκι, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα πολτοποιούμε επιμελώς με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια με ένα μικρό κορνέ ή με το πιρούνι μας γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα των κρόκων. Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment