Η πίτα του ψαρά, της Βάσως Κ. Ηλιάδη

Η πίτα του ψαρά, της Βάσως Κ. Ηλιάδη

Υλικά:

Σφολιάτα (2 πλατιά φύλλα)
3 κονσέρβες τόνου μεσαίου μεγέθους
2 κονσέρβες καλαμποκιού μικρού μεγέθους

Εκτέλεση:

Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βαθύ ταψί. Έπειτα ρίχνουμε το περιεχόμενο και των 5 κονσερβών. Φροντίζουμε το υλικό τους να καλύπτει όλη την επιφάνεια της σφολιάτας, με ομοιόμορφο τρόπο. Ύστερα καλύπτουμε το μείγμα της πίτας με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (στον αέρα).
Σερβίρουμε με ένα ποτήρι μπύρα.

Την συνταγή αυτή μας έδωσε η παιδοψυχολόγος και ζωγράφος Βάσω Κ. Ηλιάδη την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Για να διαβάσετε για την Βάσω Κ. Ηλιάδη κάντε κλικ εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment