Μακαρόνια Φιογκάκια με λιαστή ντομάτα βασιλικό και κρέμα γάλακτος, της Έλενας

Μακαρόνια Φιογκάκια με λιαστή ντομάτα βασιλικό και κρέμα γάλακτος, της Έλενας

Υλικά:

1 1/2 πακέτο μακαρόνια φιογκάκια
600 γρ. κρέμα γάλακτος
300 γρ. λιαστή ντομάτα
Βασιλικός
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3 κουταλιές της σούπας πελτέ

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη λιαστή ντομάτα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά ώσπου το μείγμα να αποκτήσει απαλό ροζ χρώμα. Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά. Στη συνέχεια, βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη σάλτσα. Ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
Καλή επιτυχία.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έλενα Δεμερτζή και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment