Χταποδάκι, της Παρασκευής

Χταποδάκι, της Παρασκευής

Μια πολύ εύκολη συνταγή για χταποδάκι που πετυχαίνει πάντα! Δοκιμάστε την!

Υλικά:

Χταπόδι
Κρασί
Ρίγανη
Λαδολέμονο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε στην χύτρα ταχύτητος ένα χταπόδι μαζί με μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, μισή κούπα κρασί και μισή κούπα νερό για μισή ώρα. Μετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι, το πασπαλίζουμε με ρίγανη και το ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε το περιχύνουμε με λεμόνι και λάδι που έχουμε χτυπήσει μαζί. Πάντα πετυχαίνει και είναι εύκολη συνταγή.

Αυτή τη συνταγή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment