Ματιά

Πατατόσουπα εύκολη, της Στέλλας

Υλικά: 1 1/2 κιλό καθαρισμένες, κομμένες πατάτες 1/2 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (αρακά, καρότο κλπ) 2 φλιτζάνια γάλα 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (γκούντα, έμενταλ ή κάποιο μαλακό τυρί) 3 κουταλιές βούτυρο Αλάτι και πιπέρι […]

Πατατόσουπα εύκολη, της Στέλλας

Υλικά:

1 1/2 κιλό καθαρισμένες, κομμένες πατάτες
1/2 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (αρακά, καρότο κλπ)
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (γκούντα, έμενταλ ή κάποιο μαλακό τυρί)
3 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτά. Στραγγίζουμε το νερό και λιώνουμε τις πατάτες με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το γάλα, το βούτυρο και το αλατοπίπερο. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσει.
Καλή όρεξη!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η συγγραφέας Στέλλα Σαμιώτου Φιτσάιμονς, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Για να μάθετε για την συγγραφέα κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα