Υλικά:
1/2 πακέτο κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (500γρ.)
3 μέτριες πατάτες
1 κουτ. σούπας σέλινο αποξηραμένο
1 κουτ. σούπας αλάτι
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 1/2 λίτρα νερό και μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε μέσα τα υλικά μας. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη ανακατεύοντας αραιά και που. Σε τρία τέταρτα της ώρας σβήνουμε το μάτι της κουζίνας και με το μπαστούνι κοπής πολτοποιούμε τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το νερό που έχει απομείνει. Η χορτόσουπα μας είναι έτοιμη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.