Αβοκάντο γεμιστά .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Αβοκάντο γεμιστά

Ακολουθήστε τις οδηγίες της συνταγής και απολαύστε μια λαχταριστή εξωτική σαλάτα με βάση το αβοκάντο

Γράφει: Matia Gr
Αβοκάντο γεμιστά
Υλικά για 8 άτομα:

Υλικά για τη γέμιση:
4 αβοκάντο
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1-2 σκελίδες σκόρδο
1/4 κιλού μανιτάρια φρέσκα
1 κόκκινη πιπεριά
Ελάχιστο άνηθο
Υλικά για τη σάλτσα:
Ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι μουστάρδα

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα αβοκάντο, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και βγάζουμε το κουκούτσι τους. Χτυπάμε καλά τα υλικά για τη σάλτσα και αλείφουμε εσωτερικά το αβοκάντο ώστε να πάει παντού. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Γεμίζουμε την κοιλότητα των αβοκάντο, τα περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και τα ψήνουμε για ένα τέταρτο στους 175 βαθμούς.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.